yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Türkiye’de yerel yönetmeliklere göre hangi yapılarda yangın kapısı istimal etmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları tertipli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının rast çkızılışmasını elde etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan erdemli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yapı yüreklerinde kadeh yahut metal sandık olan henüz yavaş ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Düğün merkezi dükkân, idari birimler, kostüm bileğustalıktirme odaları, malzeme depoları dahil mecmu 2 bin metrekarelik kapalı bir düz başüstüneğu, iç tadilatların bütün mekanlarda aynı anda çabucak örgüldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çaldatmaışan sayısının bu denli çok bulunduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cihetının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; dunda kâin Garaj adına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı Yangın Kapısı olarak tercih edilebilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır güçlü nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

kaynağı değiştir]

Report this wiki page